Drukgegevens

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Upload-functie in onze webshop

Voor het verzenden van uw drukgegevens staat in onze onlineshop een upload-functie tot uw beschikking. Bij elke bestelling wordt een eenmalig ordernummer aangemaakt, waarmee wij een veilige toewijzing van de drukgegevens aan uw bestelling waarborgen.
Nadat u een bestelling heeft voltooid, komt u automatisch bij de upload-functie. Daar kunt u uw gegevens naar onze webserver verzenden.
Als alternatief kunt u uw drukgegevens ook op een later tijdstip verzenden, bijv. door uw grafisch ontwerper, via het menu Drukgegevens->Gegevensupload. Voer uw ordernummer in en upload uw gegevens.
Het ordernummer wordt bij de bestelling weergegeven, staat vermeld in uw bestelbevestiging (e-mail) en
kan ook via de ordergeschiedenis in uw klantenaccount worden gevonden.
BELANGRIJK! Nadat u de upload van alle gegevens voor de bestelling heeft voltooid, moet u in ieder geval op de knop “Voltooien” klikken. Alleen dan wordt de bestelling verwerkt!
Daarna kan uw bestelling niet meer worden herroepen en kunnen uw drukgegevens niet meer worden gewijzigd!

Let er a.u.b. op dat eventueel ingezonden proefdrukken en voorbeelden voor de productie van uw drukwerk niet kunnen worden geraadpleegd om te vergelijken of aan te passen. Wij produceren volgens ProcessStandard Offset (ISO 12647-2), waardoor o.a. een hoge betrouwbaarheid van het kleurenresultaat wordt gewaarborgd. Meer informatie over onze gecertificeerde kwaliteit vindt u hier. Voorbeelden die u toch heeft ingezonden, kunnen niet worden teruggestuurd. Een vergoeding van de kosten is niet mogelijk.

Op grond van de geautomatiseerde bestelprocedure kunnen wij geen voorafdrukken beschikbaar stellen om te controleren of vrij te geven. De Process Standard Offset die wij gebruiken waarborgt een hoge kleurenkwaliteit. Indien u tóch voorbeelden nodig heeft, adviseren wij u om een kleine oplage te bestellen. Een uitzondering vormt de rubriek Brochures&catalogi, waarin u optioneel een bindende kleurproof van de titelpagina kunt bestellen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.