Afloop

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Wij hanteren 5 mm rondom afloop (indien niet anders aangegeven)
Wanneer het product wordt besteld, produceren wij automatisch zonder voorafgaande controle. Gegevens zonder afloop of met een witte snijmarge worden, indien mogelijk, automatisch aangepast. Een verandering van de lay-out (bijv. schaalbaarheid of vervorming) kunnen wij daarbij niet uitsluiten.
Algemene aanwijzingen:

Het afloopgebied dient als speelruimte voor snijverschillen in de productie.

Papier is een natuurlijk materiaal, dat door invloeden van de omgeving zoals temperatuur en vocht onderhevig is aan bepaalde schommelingen. Bij het schoonsnijden kunnen daardoor afwijkingen van max. een millimeter ontstaan. Gelieve erop te letten dat deze snijverschillen ook gevolgen kunnen hebben voor gevouwen producten en de vouwen daarin.

Wij adviseren om belangrijke informatie als tekst en beeld, wat niet mag worden aan-/doorsneden in de afwerking,op een afstand van ten minste 4-6 mm van de eindrand (veiligheidsmarge) te plaatsen in uw ontwerpen.

Bij het maken van een PDF-bestand heeft u in professionele lay-out-programma’s de mogelijkheid om tevens verschillende merk- en hulptekens uit te voeren. Indien mogelijk, verzoeken wij u uw gegevens samen te stellen zonder merk- en hulptekens. Wanneer om programmatechnische redenen niet kan worden vermeden om tevens merk- of hulptekens uit te voeren, verzoeken wij u alleen snijtekens te plaatsen.

Samenvatting:

Houd rekening met snijtoleranties van max. 3 mm
Stel uw gegevens samen zonder merk- en hulptekens
Plaats fonts en belangrijke informatie als logo’s, adressen, teksten o. d. met een min. veiligheidsmarge van 5 mm

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.