Formaat Afwijking

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Uw gegevens dienen aangelegd te worden in het ruw formaat, dus eindformaat plus een afloop van 5 mm rondom. Bij bestellingen met gegevenscontrole wordt gecontroleerd of uw gegevens overeenstemmen met het door u in de shop bestelde formaat. Formaten kunnen, voor zover uw drukmotief dat toelaat, in sommige gevallen door onze medewerkers worden aangepast. Wanneer een wijziging of aanpassing niet mogelijk is, wordt u daarvan in kennis gesteld.

Wanneer u uw product vervolgens zelf nog wilt veredelen, hebben wij hiervoor meer informatie van u nodig. Wij verzoeken u de drukgegevens hiervoor samen te stellen in een ruw formaat en uw eigenlijke drukgegevens in het midden met snijtekens en evt. extra tekst in het document te plaatsen. Maakt u a.u.b. verder een tekstbestand met de relevante informatie, die u bij het uploaden van de drukgegevens eveneens naar onze server uploadt.
Bestelling zonder gegevenscontrole:

Mocht het formaat van uw gegevens afwijken van hetgeen dat besteld is, wordt het automatisch aangepast aan het bestelde ruwe of eindformaat. Hierbij kan de opmaak vervormen, wanneer de lengte-breedteverhoudingen niet overeenstemmen met het bestelde formaat. Indien u uw gegevens in het eindformaat (zonder snijmarge) heeft verzonden, wordt een witte rand toegevoegd. In sommige gevallen wordt het aan onze medewerkers overgelaten uw verzonden gegevens 1 mm te vergroten (om het ontstaan van witte flitsen te voorkomen) of uw gegevens 1 mm te verkleinen (om te garanderen dat er niets van de inhoud wordt doorsneden)
Samenvatting:

Gegevens in ruw formaat aanleveren, incl. afloop van 5 mm rondom
Neem a.u.b. ook nota van de toelichtingen onder afloop

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.